Kapcsolat

Tel: +36-20/9-315-313 
       +36-70/4-085-476

Tel: 06 20/ 9-528-884  ( iroda )
E-mail: inox(kukac@)inoxtechnology.hu  

           inoxtechnologykft@gmail.com

Iroda/ ügyfélfogadás: 8000 Székesfehérvár, Rába utca/ Körösi utca  

 (csomag szálításkor kérem keressen irodai számunkon! )

Másodlagos Telephely: 8000 Székesfehérvár Börgöndi út 8-10.

Építkezés miatt átmenetileg szüneteltetjük ezt a telephelyünket!


Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 15.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Facebook

Rólunk

Tisztelt Látogató, tisztelt leendő Ügyfelünk!
 

Cégünk, az INOX-Technology Kft. 2012-ben indult azzal a céllal, hogy rozsdamentes termékek és szerkezetek - első sorban -  gyártásával, illetve részleges kereskedelmével foglalkozzon. Termékeink nagy részben az iparban, építőipari, hajózási és járműiparban, illetve az élelmiszeriparban kerülnek felhasználásra.

Lakatosipari munkáink mellett ipari gépészeti szereléseket és kivitelezéseket végzünk. Fő profilunk a csarnok fűtési rendszerek cseréje, telepítése, és kivitelezése, csőhálózatok létesítése.

Igény esetén szaktanácsadást biztosítunk ügyfeleinknek, hogy a legjobb megoldást tudjuk kialakítan csarnokaik, műhelyeik fűtéséhez.

Termékeink és az általunk gyártott szerkezetek első sorban kis szériás egyedi produktumok, melyeket a nagy sorozatgyártásra beállt cégek nem tudnak költséghatékonyan elkészíteni. Természetesen vállaljuk nagy sorozatú termékek gyártását is, valamint palettánkon megtalálhatók saját termékeink.

Vásárlói körünk kiterjed a határon túlra is, ezen belül leginkább Ausztria, Horvátország és Németország területeire. Egyedi igény alapján gyártunk le speciális berendezéseket, és szerkezeteket. A felhasználói kör elég széles, a multinacionális vállalatoktól a magánszemélyekig kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Vállalkozásunk a folyamatos fejlődésen alapszik. Abban hiszünk, hogy jó munkát csak jó szerszámmal és hozzáértő elhivatott szakemberrel lehet végezni. Ennek függvényében folyamatos fejlesztéseket és pályázati lehetőségeket kutatunk, amik előre viszik elképzeléseinket. Cégünk működésének kulcsa, hogy stabil, kizárólag magyar tulajdonú, szakmailag megbecsült pozícióra törekszik.

Célunk, hogy az ügyfelek igényeit maximálisan kielégítsük minőségi termékeinken keresztül. Sok esetben ez jelentős ráfordítással jár, de hiszünk abban, hogy a minőségi munkának korrekt ára van, és hosszú távon megtérül. 

A mi termékeink hosszú távra készülnek, nem csupán "eladásra", ezért figyelemmel és kellő szakértelemmel készítjük el minden ügyfelünk számára.

 

Ezt képviseljük mi, az INOX-Technology Kft-nél.


Márkus Gábor       Szkok József

ügyvezető             ügyvezető