Kapcsolat

Tel: +36-20/9315-313 
       +36-70/4085-476

Tel: 06 20/ 9-528-884  ( iroda )
E-mail: inox(kukac@)inoxtechnology.hu

Iroda/ ügyfélfogadás: 8000 Székesfehérvár, Farkasvermi út 40.  

 (csomag szálításkor kérem keressen irodai számunkon! )

Telephely: 8000 Székesfehérvár Börgöndi út 8-10.


Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Rólunk

Tisztelt Látogató!
 

Cégünk, az INOX-Technology Kft. 2012-ben indult azzal a céllal, hogy rozsdamentes termékek és szerkezetek - első sorban -  gyártásával, illetve részleges kereskedelmével foglalkozzon. Termékeink nagy részben az iparban, építőipari, hajózási és járműiparban, illetve az élelmiszeriparban kerülnek felhasználásra.

Termékeink és az általunk gyártott szerkezetek első sorban kis szériás egyedi produktumok, melyeket a nagy sorozatgyártásra beállt cégek nem tudnak költséghatékonyan elkészíteni. Természetesen vállaljuk nagy sorozatú termékek gyártását is, valamint palettánkon megtalálhatók saját termékeink.

Vásárlói körünk kiterjed a határon túlra is, ezen belül leginkább Szlovénia, Horvátország és Németország területeire. Egyedi igény alapján gyártunk le speciális berendezéseket, és szerkezeteket. A felhasználói kör elég széles, a multinacionális vállalatoktól a magánszemélyekig kiszolgáljuk ügyfeleinket. Célunk minden esetben, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő elfogadható árú terméket készítsünk!

Vállalkozásunk a folyamatos fejlődésen alapszik. Abban hiszünk, hogy jó munkát csak jó szerszámmal és hozzáértő elhivatott szakemberrel lehet végezni. Ennek függvényében folyamatos fejlesztéseket és pályázati lehetőségeket kutatunk, amik előre viszik elképzeléseinket. Cégünk működésének kulcsa, hogy stabil, kizárólag magyar tulajdonú, szakmailag megbecsült pozícióra törekszik.

Célunk, hogy az ügyfelek igényeit maximálisan kielégítsük minőségi termékeinken keresztül. Sok esetben ez jelentős ráfordítással jár, de hiszünk abban, hogy a minőségi munkának korrekt ára van, és hosszú távon megtérül. 

A mi termékeink hosszú távra készülnek, nem csupán "eladásra", ezért figyelemmel és kellő szakértelemmel készítjük el minden ügyfelünk számára.

Ezen gondolatok függvényében minőségpolitikánk:

 • Jövőképünk

Piacvezetői szerep a bonyolult, nagy szaktudást igénylő kisszériás speciális rozsdamentes termékeknél. Folyamatosan a csúcson a vevők megelégedettségére.

 • Küldetésünk

A vevő műszakilag meghatározott és pontosan meg nem határozott igényeinek kielégítése. A tevékenységünkhöz szükséges, rozsdamentes elemek értékesítése. Saját termék, amely kötődik a rozsdamentes technológiához és kizárólagos gyártói vagyunk.

 • Vevő

A vevő jogos elvárása velünk szemben, hogy: a fejével gondolkodjunk, rászabott terméket és szolgáltatást nyújtsunk és megadjuk azt az érzetet, hogy a feladata nekünk is fontos.

 • Marketing

A Kft. tevékenységének középpontjában a termékek és a szolgáltatások értékesítése áll. Piacszerző és piacmegtartó céljainkat jellemzően személyes, kezdeményező munkával és az ezt támogató háttérrendszerrel érjük el.

 

 • Minőség, megbízhatóság

A minőséget belegyártjuk a termékbe. Valamennyi munkatárs elemi kötelezettsége munkájának önellenőrzése, személyes felelősség a végzett munkáért. A Kft. megbízhatóságának letéteményesei a munkatársak, a csoportok gondos, jó színvonalú munkájukkal. A megbízhatóság mérőeszköze a vevő elégedettsége.

 

 • Fejlesztés

Ahhoz, hogy piaci céljainkat elérjük, az itt megjelenő igényekhez illeszkedő termékfejlesztésre törekszünk. Fejlesztőmunkánk kulcsszavai: eredetiség, költségérzékenység.

 • Tisztesség

Cégünknél az üzleti és az emberi tisztesség elválaszthatatlan. A tisztesség jelenti az őszinteséget, az üzleti és a munkatársak egymás iránti tiszteletét, a személyes és a céges felelősségvállalást. Elítélendő, ha valaki a birtokába jutott üzleti információt egyéni előnyszerzésre használja.

 •   Tudás

Mai tudásunk kincs, amit azonban nem elég “csak” őrizni, folyamatosan fejleszteni kell. A tudás fejlesztésének felelőssége közös a munkáltató és a munkavállaló között. A meglévő szakmai tudás árulkodó jele a kreativitás. A kreativitást gátolhatja, ha azt gondoljuk, csak egy megoldás van.

 • Rugalmasság

A vevő speciális igényeinek kielégítése. A vevő kiszolgálása nem napszakhoz kötött, hanem a teljesítés dátumához.

 • Gyorsaság

Nincs rosszkor érkezett megrendelés. Az idő a legszűkösebb erőforrás, bővítésének eszköze a gyorsaság

 • Kommunikáció

A kommunikáció valódi hiteles párbeszéd. A tényleges kommunikáció hírértékkel bír. A kommunikáció felelősséget feltételez. A hatékony kommunikáció rendszerben működik. 

 • Emberi tőke

Stratégiánk megvalósítása profitban mérhető. A profittermés mozgatórugója a financiális és fizikai tőke mellett az emberi tőke. Az emberi tőke különleges értéket jelent számunkra munkánk során.

 

 

Ezt képviseljük mi, az INOX-Technology Kft.


Márkus Gábor       Szkok József

ügyvezető             ügyvezető


szkok.jozsef(kukac@)inoxtechnology.hu

markus.gabor(kukac@)inoxtechnology.hu